7 dramatisch behandelresultaten zelfs 15 jaar na chemo - Chemo CleanUp

7 dramatisch behandelresultaten zelfs 15 jaar na chemo

Een week geleden had ik een gesprek met een oud deelnemer van ons Chemo Clean Up traject, Mady. Zij heeft zo’n mooi verhaal en ik zie haar als een schoolvoorbeeld van een Chemo Clean Up-deelnemer.

Mady valt op, omdat zij 15 jaar geleden chemo heeft gehad. Zij heeft tientallen artsen gezien die haar hebben behandeld voor de bijwerkingen van haar chemotherapie.

Zij gaf aan dat zij heel sceptisch was, voordat zij begon aan het Chemo Clean Up traject. Zij heeft al zoveel jaren klachten. Mady dacht: “No way dat dit kan helpen. Ik kom niet zomaar in een paar weken van mijn klachten af.” Zij heeft de stap gezet en het traject wel gevolgd.

In onderstaande video vertel ik het opmerkelijke verhaal van Mady. Leest u liever? Onder de video staat het artikel.

Rommel opruimen

Zij heeft ook de resultaten behaald:

 1. Zij heeft meer energie gekregen, een soort van verdubbeling van energie
 2. Zij heeft een helder hoofd gekregen, ze merkt weer dat ze fris is in haar hoofd
 3. Zij heeft een halvering van haar pijnklachten, waardoor zij weer kilometers kan lopen
 4. Zij kan haar werk weer hervatten
 5. Haar huidklachten door de chemo zijn beduidend afgenomen
 6. Zij heeft veel minder pijnstillers nodig
 7. De communicatie met haar man is een stuk verbeterd

Heel vaak krijgen wij vragen als: ‘Kun jij nog helpen, ik heb al zo lang geleden chemotherapie gehad.’ En het antwoord is dus Ja! Het is overduidelijk Ja.
Zolang het lichaam in staat is om rommel op te ruimen kun je effect hebben met Chemo Clean Up.

Snotteren en hoesten: alles kwam eruit

Wat ik zo mooi vind in het verhaal van Mady, en dat legt ze zelf ook heel duidelijk uit, ze was hartstikke sceptisch, ze verwachte niet dat haar lichaam ging reageren. In ons traject had zij de eerste drie weken geen merkbaar resultaat. In haar idee was dat haar bevestiging: zie je wel het werkt niet.

Na de terugkomdag na haar 6-weekse traject, kwam het effect ineens naar voren. Toen hebben wij haar lichaam ondersteund en is zij 10 dagen lang ziek geweest. Zij heeft zich ongemakkelijk gevoeld, ze lag in bed te snotteren, te hoesten en alles kwam eruit. Want dat is de manier waarop het lichaam op een gezonde manier een ontsteking maakt of een ontstekingsreactie aanzet om rommel op te ruimen.

De eerste drie weken van haar traject waren niet verspeeld, dat was het voorwerk dat ze moest doen, zodat haar lijf in één keer alles kon schoonmaken.

De resultaten zijn er ook naar. Direct nadat ze ziek was, merkte ze die drastische verbetering.

Het verhaal van Mady:

Van welke chemo gerelateerde klacht wilt u het liefst af? Deel uw antwoord hieronder in het commentaarveld.

5 gedachtes op “7 dramatisch behandelresultaten zelfs 15 jaar na chemo”

 1. Jolanda de Kroon

  Klinkt fantastisch, ik probeer positief te blijven. Maar de druk van de werkgever en het UWV neemt toe. Ik ben een alleenstaande moeder, en mijn werk is heel belangrijk voor mij.
  Ik heb een enorme terugslag ervaren nu ik mijn 2e hormoon preparaat ben gaan slikken.
  Vraag me af of het dan ook nog lukt.

 2. Annick van Orden

  Vreselijk last van mijn vingers en geen kracht meer in men handen ben al geopereerd maar breng niets op krijg spring vingers in al mijn vingers al.

 3. heb mijn laatste chemo gekregen rond april 2017
  ben niet ziek geweest van de chemo had geen haarverlies maar nu heb ik problemen in mijn hoofd in kan mij niet concentreren ben steeds verward en kan precies niet goed meer volgen wat er allemaal gebeurd.
  Ik heb twee zaken en doe daarvoor de administratie wat niet zo simpel is als je je niet kan concentreren
  mijn hoofd is een warboel zijn dit de gevolgen van de chemo of wat

  patrick

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *