Als blinde acupuncturist communiceer ik met het lichaam van mijn cliënten - Chemo CleanUp

Als blinde acupuncturist communiceer ik met het lichaam van mijn cliënten

Ik weet soms beter dan mensen zelf wat het lichaam nodig heeft.

Toen ik blind werd wist ik dat mijn andere zintuigen alleen maar sterker zouden worden. Daar vertrouwde ik 100% op. En dat bleek te kloppen. In ben heel sterk geworden in het uitvoeren van de polsdiagnose (een vorm van diagnostiek). Maar dat is niet het enige. Ik kan letterlijk met het lichaam communiceren. Daardoor weet ik soms beter wat het lichaam nodig heeft dan de persoon zelf. En als ik dat aangeef bij de cliënt levert dat vaak opluchting en herkenning op.

Wat voel ik dan precies?

Die vraag stelde Annemarie Cusinello – met wie ik samenwerk aan ChemoCleanUp – aan mij via Skype. Het antwoord zie je hieronder:

Neem even de tijd om naar deze video te kijken. Ik leg uit hoe ik mijn versterkte tastzin inzet bij mijn behandelingen en hoe dat mijn aanpak heeft verbeterd.

En nu mijn vraag aan jou: [thrive_highlight highlight=’default’ text=’light’]Hoe communiceer jij met jouw lichaam? En hoe geef je het wat het nodig heeft?[/thrive_highlight]

Laat je reactie achter in het commentaarveld hieronder en inspireer anderen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *