Een techniek tegen zenuwpijn - Chemo CleanUp

Een techniek tegen zenuwpijn

Zenuwpijn: tintelingen, pijn, brandend gevoel in de voeten. Dat is een klacht wat vaak voorkomt na chemotherapie. Vaak weet men niet dat er iets aan te doen is. Het kan je leven flink zuur maken als je hiermee te maken hebt.

Het goede nieuws is dat er wel wat aan te doen is. Zolang er gevoel is in de voeten is de pijn te verlichten.

Ik gebruik in mijn praktijk een aantal technieken om de chemo-resten uit je lichaam te verwijderen. Veel klachten worden namelijk veroorzaakt doordat er chemo-resten in het lichaam achterblijven. Zo ook neuropathische pijnen na chemo.

Ik heb hier voor jou een eenvoudige oefening om zenuwpijn in je voeten te verlichten. Ik heb de oefening ingesproken.

De oefening is eenvoudig en effectief. Je kunt de oefening luisteren en meedoen terwijl je op bed ligt.

Als je flink last hebt van zenuwpijn is het niet realistisch om van deze techniek te verwachten dat opeens al je klachten weg zijn. Door de oefening te doen kun je ervaren dat je zelf je pijn kunt verlichten. Pas de oefening 3 keer per dag toe voor een beter resultaat.

Heb jij na (of tijdens) chemo last van bijwerkingen zoals: chemobrein, vergeetachtigheid, neuropathische pijn in handen en voeten, gewrichtsklachten, stijfheid, opvliegers? Ik kan je helpen de klachten aan te pakken.

Klik hier voor meer informatie: http://www.chemocleanup.nl/3L9xx

Welke trucs heb jij geleerd om om te gaan met zenuwpijn in handen en voeten?

Laat het me weten in het commentaarveld hieronder.

Tot zover! Edgar Vossen
en Team ChemoCleanUp

2 gedachtes op “Een techniek tegen zenuwpijn”

 1. Goedemiddag meneer Vossen,

  Ik probeerde via de link maar dat lukt niet. Ik zal heel in het kort vertellen .ik heb Beenmerg kanker bijna 6 jaar vanaf mei 2019 kreeg ik neurophatie , ik ben al een keer bestraald, de pijnen zijn heftiger geworden aanstaande maandag wordt ik weer bestraald. Hopelijk help het. Ik gebruik ook revlimid chemo in tablet vorm. Hoe maak ik mijn leven weer een beetje acceptabel. Zonder pijnen ik heb het aan beide benen en krijg ook krampen in mijn hand en nek.

  Graag zie ik uw reactie tegemoet

  Met vriendelijke groet,
  Wendely Biseswar

  1. Goedemorgen mevrouw Bisewar,
   Hartelijk dank voor uw reactie. Wij hebben echter nog enkele vragen.
   Daarom stellen wij voor u telefonisch te benaderen en een en ander door te praten.
   Wellicht heeft u ook behoefte aan aanvullende informatie over het ChemoCleanUp-traject. Ook op uw vragen geven wij dan antwoord, voor zover in ons vermogen en toegestaan.
   Als u uw telefoonnummer (per e-mail of telefonisch) aanreikt, benaderen wij u graag.
   Bij voorbaat onze dank.

   Met vriendelijke groet,

   Edgar Vossen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *