Ervaringen ccu - Chemo CleanUp

Bekijk de ervaringen van deelnemers van het Chemo Clean Up traject

Tijdens het Chemo Clean Up traject worden de chemo-resten verwijderd uit het lichaam

“Ik was lusteloos en had geen conditie.  Na 2 weken was het al veel beter, mijn lusteloosheid was weg en het dove gevoel in mijn voet ook.” 

Gea

Borstkanker

“Ik was in het begin sceptisch, maar ging er toch voor. Na 3 weken is het gevoel in mijn handen voor 95% verbeterd en heb veel meer energie gekregen.”

Aukje

Eierstokkanker met uitzaaing

“Toen ik klaar was met chemo kreeg ik last van mijn handen en voeten. De ergste pijn is uit mijn handen en voeten verdwenen. En ik ben weer helderder in mijn hoofd.”

Karin

Darmkanker

Als arts adviseer ik om deze behandelingen toe te passen bij neuropathie na chemotherapie.

2 jaar na chemotherapie had ik nog steeds last van zeer pijnlijke voeten, ik lag er wakker van, en pijnlijke en dove handen, ondanks medicatie. Na 3 behandelingen merkte ik al een verschil. Na een totaal van 10 behandelingen is mijn klacht zeker 70% verminderd waardoor ik niet meer beperkt wordt in mijn dagelijks leven. Ik kan weer werken in de tuin, makkelijk fietsen, en ik prik niet meer in mijn vinger bij het naaien. Als arts adviseer ik om deze behandelingen toe te passen bij neuropathie na chemotherapie.
Anja
Borstkanker

Ik zou dit product dan ook zeker aanraden aan anderen mensen die aan zenuwpijn lijden na chemotherapie.

2 maanden na de laatste chemotherapie ben ik met Chemo Clean Up begonnen i.v.m. zenuwpijn. Ik had last van mijn tenen tijdens het lopen, het leek wel alsof ik op sponzen liep, schoenen pasten niet meer, 's nachts hielden prikkelingen en tintelingen in mijn voeten me uit mijn slaap. Al na 1 behandeling merkte ik verschil en vermindering van de pijn. Na 10 behandelingen van Edgar en door zelf de oefeningen te doen, de kaars en de naalden iedere dag te prikken was de zenuwpijn volledig verdwenen. Ik voelde me een stuk beter qua conditie. Ik ben daar erg blij mee en dankbaar voor.
Jeanet
Borstkanker

Kom erachter of jouw neuropathie ook te behandelen is

“Ik had last van neuropathie in mijn voeten. Ik ben begonnen aan het traject en voelde meteen een verandering. De pijn in mijn voeten is voor 40% weg en ik slaap ook weer lekker.”

Boris

Darmkanker

“Ik had last van chemobrein, waardoor ik mij slecht kon concentreren. Wat opvalt is dat ik veel afval loos, waardoor ik meer ruimte in mijn hoofd heb en mijn concentratie is verbeterd.”

Lieneke

Darmkanker

“Ik heb meer ruimte in mijn hoofd en mijn scheenbenen voelen weer normaler.”

Wietje

Longkanker

“Vanuit het ziekenhuis te horen krijgt dat er niks aan neuropathie te doen is. Op internet kwam ik jullie tegen. Het kan dus wel! Dat is de belangrijkste reden dat ik meedoe.”

Sandra

Borstkanker

“Ik ben altijd bezig de brug te slaan tussen oost en west. Wat ik zie is dat jullie in heel korte tijd resultaten behalen die menig arts niet zou geloven.”

Gerry

Therapeut

Wil jij weten of jouw neuropathie behandelbaar is?

Vul de vragenlijst in en kom in gesprek met ons. Wij zullen jou na het invullen van de vragenlijst bellen om de resultaten te bespreken.