Hoe het idee ontstond om mijn cliënten een acupunctuur-techniek te leren - en wat jij daaraan hebt - Chemo CleanUp

Hoe het idee ontstond om mijn cliënten een acupunctuur-techniek te leren – en wat jij daaraan hebt

Al jarenlang behandel ik cliënten in mijn praktijk met acupunctuur. Totdat ik op een gegeven moment merkte dat er mensen uit het hele land en België bij mij komen. En dat ik moet werken met een wachtlijst. Dat was het moment waarop ik besloot dat het belangrijk is om mijn kennis te delen. Dat heb ik gedaan door mijn aanpak te verwerken in een videotraining. In deze training leer ik mensen een aantal acupunctuur-technieken.

Ik denk dat ik de enige acupuncturist ben die zijn cliënten een aantal technieken aanleert. Ik geloof daarin. Ik geloof dat mensen zelf steeds meer verantwoordelijkheid nemen voor hun gezondheid. En dat mensen de informatie die ze nodig hebben online gaan zoeken. In dat proces wil ik een voorloper zijn.

Maar hoe kom ik er eigenlijk bij om mensen zelf een acupunctuur-techniek aan te leren?

Dit idee ontstond heel spontaan. Ik heb er een video over gemaakt. Neem NU even de tijd om de video te kijken:

 

En nu mijn vraag aan jou:

[thrive_highlight highlight=’default’ text=’light’]Zou jij een eenvoudige acupunctuur-techniek willen leren om je zenuwpijn te behandelen?[/thrive_highlight]

Laat het me weten in het commentaarveld hieronder.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *