Onze visie: Het beste van twee werelden - Chemo CleanUp

Onze visie: Het beste van twee werelden

Onze visie: het beste van twee werelden

Op dit moment, oktober 2017, is de Nederlandse gezondheidszorg ingericht om kankers te behandelen met verschillende soorten chemotherapieën. Een chemotherapie is zwaar en het traject is heel specifiek.

In mijn opinie mist er een stuk nazorg. Het gaat mij er niet om, om kritiek te leveren op de gezondheidskundige systemen.

In onderstaande video vertel ik u graag meer over de visie van Chemo Clean Up. Leest u liever? Onder de video staat het artikel.

Naadloos

Heel veel verpleegkundigen en artsen doen dagelijks hun uiterste best om u als patiënt zo goed mogelijk door een chemotherapie heen te helpen.
Ik merk dat er geen nazorg is voor je lichaam. De chemo gaat er wel in, maar dat is het dan. Mensen krijgen te horen dat ze met de klachten moeten leren leven.

Echter, vanuit de praktijk weet ik dat dit helemaal niet hoeft. U hoeft niet langer dan een paar weken of een paar dagen last te hebben van de bijwerkingen van chemotherapie, nadat de kuur is gestopt.

Het Chemo Clean Up traject heb ik ontwikkeld om naadloos aan te kunnen sluiten op de bestaande ziekenhuissystemen.

Het beste van twee werelden

Wij hebben hiermee een traject dat perfect aansluit, nadat u de laatste chemotherapie hebt gehad.

Zo krijgt u het beste van chemo: het stoppen en doden van kankercellen.

Maar u krijgt zo min mogelijk van het slechtste van chemo: de lange termijn vermoeidheid, de uitputting, de ontstekingen, de maag- en darmklachten, chemobrein en de neuropathische pijnen.

De hamvraag

De afgelopen 18 jaar kreeg ik vaak de vraag van cliënten:

Kun je niet gaan samenwerken met de arts in het ziekenhuis? Kunnen jullie elkaar niet versterken?

Dit is precies wat ik iedere dag met mijn praktijk nastreef: aansluiting tussen de reguliere en de complementaire geneeskunde.

Het Chemo Clean Up traject is als een LEGO-steentje dat naadloos geklikt kan worden in de LEGO-stenen van het ziekenhuis. Zodat er twee elkaar aanvullende systemen zijn.

De één die erop gericht is om kankercellen actief te doden met citostatica (celstoppers). Het tweede systeem is erop gericht om met natuurlijke middelen ervoor te zorgen dat uw lichaam net zo schoon wordt als het was voordat u de chemo kreeg.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze video? Stel uw vraag hieronder in het commentaarveld. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *