Rita wordt 's ochtends niet meer gehinderd door zenuwpijn! - Chemo CleanUp

Rita wordt ’s ochtends niet meer gehinderd door zenuwpijn!

Vandaag heb ik Rita behandeld in mijn praktijk. Ze kwam binnen met zenuwpijn aan haar voeten en werd daar met name ’s ochtends door belemmerd. In de podcast hieronder hoor je wat Rita aan de behandelingen heeft gehad en hoe het nu met haar gaat.

Ik deel deze reactie graag in mijn blog omdat er helaas nog teveel mensen zijn die denken dat er aan zenuwpijn na chemo niets te doen is. En dat vind ik jammer. Als je binnen 3 maanden na chemo je klachten gaat behandelen dan kun je de klachten tot de helft verminderen of helemaal wegnemen. En tot 1,5 jaar na chemo is er een goede prognose om je klachten effectief te behandelen.

Als je mij en andere mensen wilt helpen, stuur dit bericht dan door via de knoppen hieronder.

En nu mijn vraag aan jou: [thrive_highlight highlight=’default’ text=’light’]Wat zei jouw oncoloog over jouw neuropathie?[/thrive_highlight]

Laat het me weten in het commentaarveld hieronder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *