Vragenlijst - Chemo Clean Up

Is jouw neuropathie door chemo te behandelen?

Vul de vragenlijst in en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Dit neem slechts 5 minuten de tijd in.

Ik kon 3 weken na het begin van het traject naar gala op high heels!

" Mijn chemo was 5 jaar geleden. Ik had veel pijn aan mijn voeten, griep-benen. Ik was liever lui dan moe. Ik kon 3 weken na het begin van het traject naar gala op high heels! En weer op de klein kinderen passen. Mijn moeder, mijn man en mijn kinderen zijn blij en ze hebben weer een lach op hun gezicht. "

Gea
Borstkanker

Ik ben helderder in mijn hoofd, ik kan gewoon weer lezen!

“Ik had een pijnscore van 11!!! (1 tot 10) Nu is het een 2, heb nog wel een ongemakkelijk gevoel in mijn voeten. Mijn slaap is verbeterd en ook mijn energie. Onderneem veel meer. Mijn omgeving merkt dat ik ook weer degene ben die actie onderneemt om leuke dingen te doen. Ik vind dat dit traject aangeboden zal moeten worden direct na het chemo traject en is heel waardevol. Kwaliteit van leven komt weer terug!"

Karin
Darmkanker

Het branderige gevoel in mijn voeten is de laatste week niet meer voorgekomen.

“Ik had branderige voeten alsof ik 40 km had gewandeld. Het branderige gevoel in mijn voeten is de laatste week niet meer voorgekomen. Met de ademhalingstechniek ben ik helderder en scherper. Dat houdt in dat we na 3 weken al een behoorlijk resultaat behaald hebben. We maken deze 8 weken met veel vertrouwen af. "

Aad
Darmkanker

De vragenlijst is al 5,985 keer ingevuld.